Ingredienser
6 torskfiléer (100-125 g) | |
7 spiseskefulde mel | |
7 spsk rasp | |
3 æg | |
50 g smør | |
1 bundt estragon | |
75 g mayonnaise |
Sådan gør du
-
Tør fiskestykkerne med køkkenrulle. Smag til med salt og peber. Pisk æggene i en skål.
-
Digital version: Dyp 2 torskefileter i melet, derefter i ægget og dæk i brødkrummer. Læg dem i din Easy Fry-kurv. Top med 2 knivspids smør, og kog i FISKEMODUS i 12 minutter. Gentag med de andre stykker fisk.
-
Ikke-digital version: Dyp 2 fiskefileter i melet, så æg og dæk med rasp. Læg dem i din Easy Fry kurv. Top med 2 klatter smør og kog ved 160°C i 12 minutter. Gentag med de andre stykker fisk.
Hvad syntes du om opskriften?