Ingredienser
800 g | søde kartofler |
Salt & peber | |
2 spsk | olivenolie |
1 | agurk |
100 g | feta |
2 | ferskner |
50 g | solsikkefrø |
2 spsk | raspolie |
2 tsk | tørrede chiliflager |
Sådan gør du
-
Vask de søde kartofler og skær dem i skiver på langs på ca 1 cm i tykkelsen.
-
Vend dem med olivenolie og krydr med salt og peber. Tilbered på grillfunktion og vend undervejs. Tjek om de er møre.
-
Skræl agurken, halver den på langs, fjern kernerne og skær den i 0,5 cm tynde skiver.
-
Bræk fetaen i små stykker og skær ferskenen i tynde både. Vend det sammen med fetaosten og agurken.
-
Rist solsikkefrøene på en tør pande til de bliver gyldne. Tilsæt chiliflakes, olie og lidt salt. Vend det godt sammen, tag det af panden og køl ned.
-
Anret de grillede søde kartofler med fetasalat og drys med chilisolsikkefrø.
Hvad syntes du om opskriften?