Ingredienser
2 | gulerødder |
400 g | kartofler |
2 | gule løg |
400 g | friske grønne bønner |
6 | uskrællede hvidløgsfed |
2 tsk | cajunkrydderier |
2 tsk | italienske krydderier |
Salt, peber | |
250 ml | grøntsagsbouillon |
1 | kylling (1,4 kg) |
1 kvist | frisk rosmarin |
1 spsk | olivenolie |
Sådan gør du
-
Skræl gulerødderne, kartoflerne og de gule løgene. Skær dem i 3 cm stykker. Fjern enderne fra bønnerne og skær dem derefter i halve.
-
Læg grøntsagerne, hvidløgsfeddene og krydderierne i skålen. Krydr med salt og peber. Bland godt. Placer kyllingen ovenpå grøntsagerne. Hæld grøntsagsbouillonen i. Smør toppen af kyllingen med olie.
-
Luk låget. Start tilberedningen. Program STEAM & CRISP i 20 minutter ved 160°C (forvarmningstiden tilføjes automatisk).
-
Åbn låget forsigtigt. Skær kyllingen op. Server.
Hvad syntes du om opskriften?