Ingredienser
1½ dl | Mørk sirup |
1½ dl | Piskefløde |
3 dl | Sukker |
½ spsk. | Stødt nellike |
1 spsk. | Stødt ingefær |
½ spsk. | Stødt kardemomme |
1 spsk. | Stødt kanel |
200 g | Smør |
1 spsk. | Natron |
10 dl | Hvedemel |
Sådan gør du
-
Bland smør, sirup og sukker i en gryde. Varm blandingen op indtil alt er smeltet.
-
Hæld blandingen i din køkkenmaskine, tilsæt krydderierne og fløden.
-
Bland natron og hvedemel og hæld det derefter i den omrørte blanding.
-
Lad køkkenmaskinen røre dejen sammen; den kan blive ret løs.
-
Pak dejen ind i plastfolie og lad den hvile i køleskabet i et døgn. Tag den frem ca. 1 time før du skal bage.
Hvad syntes du om opskriften?