Ingredienser
400 g rødspættefilet | |
100 g tør saltet bacon | |
100 g skalotteløg | |
100 g babyspinat | |
40 g koldt smør | |
Salt – flager eller groft bordsalt | |
Friskkværnet sort peber | |
2 dl creme fraîche, 9% | |
¼ bundt purløg | |
2 tsk dijonsenap |
Sådan gør du
-
Krydr fisken grundigt med salt og peber, fold fiskefileterne
-
Steg baconen på en tør pande til den bliver sprød
-
Pil løgene og skær hvert løg i fire dele, skyl spinaten og dræn vandet i et dørslag
-
Skær smørret i tern, læg forsigtigt terningerne i en eller to poser, som du vakuumpakker
-
Kog fisken/spinaten i en forvarmet sous vide-maskine eller i en gryde ved 45 grader i 20 minutter
-
Hak purløget fint og bland med creme fraiche og sennep, smag til med salt og peber
-
Tilsæt fisken og posens indhold, server med purløgscreme. Kan serveres med kogte kartofler eller brød
Hvad syntes du om opskriften?