Ingredienser
2 spsk | neutral olie |
500 g | oksekød skåret i store tern |
1 | løg, hakket |
4 | hvidløgsfed, hakkede |
2 | røde peberfrugter (i strimler) |
2 spsk | mel |
4 dl | hakkede tomater |
4 dl | grøntsagsbouillon |
2 tsk | røget paprika |
1 | krydderibouquet |
Salt, peber |
Sådan gør du
-
Åbn låget, tilsæt olie. Start tilberedningen. Program SAUTÉ i 12 minutter ved 160°C.
-
Tilsæt kødet og brun i 5 minutter.
-
Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugter. Steg i 5 minutter.
-
Tilsæt melet og bland godt. Tilsæt resten af ingredienserne. Kog op, indtil det tykner.
-
Stop programmet og luk låget.
-
Start tilberedningen. Program SLOW-COOK i 12 timer ved 80°C.
-
Åbn låget forsigtigt og juster krydderierne, hvis det er nødvendigt.
Hvad syntes du om opskriften?