Ultimate Experience - Ultimate Care

Ultimate Experience-serien fra Björn Axèn Tools har den nyeste plejende og innovative teknologi inden for hårstyling. Med vores nye stylingværktøjer kan du fremhæve din skønhed på en skånsom måde fra rod til spids. Tør, glat og krøl håret i den stil du ønsker, uden unødvendig slitage. Inspireret og testet af professionelle frisører - designet til dig. #ultimatehaircare 

BAT By OBH Logotype.jpg

Forny din skønhedsrutine

Forny din skønhedsrutine

Der er ikke meget, der er så skønt og luksuriøst som følelsen efter et besøg i en frisørsalon. Og med Ultimate Experience-glattejernet kan du forlænge og genskabe salonfølelsen hjemme hos dig selv! Takket være den innovative teknologi, den keramiske mineralbelægning og den ekstremt hurtige opvarmningstid kan du sætte håret lettere, hurtigere og mere skånsomt. 

Ultimate Experience Air Curler

Ultimate Experience Air Curler

Air Fresh Flow-teknologien reducerer varmeintensiteten og er mere skånsom for håret og hovedbunden. Den unikke teknologi tilfører en konstant kold luftstrøm, der reducerer hårets eksponering for varme og er skånsom mod både hovedbund og hår. Air Fresh Flow-teknologien nedkøler krøllerne, så de holder længere og bliver mere spændstige. 

Ultimate Experience Hair Dryer

Ultimate Experience Hair Dryer

Plej dit hår i dybden med vores unikke føntørrer Ultimate Experience Hair Dryer – stimuler din hovedbund, og mærk forskellen! Denne føntørrer forvandler en eksklusiv hårplejerutine forbeholdt saloner til noget, alle kan gøre derhjemme. Føntørreren er designet til at tørre dit hår, opbygge volumen og stimulere ny hårvækst – på en og samme tid!