Søger du en hårtørrer?

Har du brug for en stor, ioniserende, professionel hårtørrer eller en simpel rejsemodelvariant? Vælg mellem prisvindende, kompakte eller hårtørrer med lavere energiforbrug. Oplev vores brede vifte af hårtørrere!

Medbring salonsfølelsen hjem

Excellent Pro fra Björn Axén Tools har en børsteløs motor, der giver Excellent Pro 50% længere levetid, tørrer håret 25% hurtigere og vejer 30% mindre*.

*Sammenlighnet med tilsvarende OBH Nordica hårtørrer med AC-motor.

Tør håret, træk ledningen tilbage og fold hårtørreren sammen!

Lille og effektiv Fold & Rewind er den perfekte rejsehårtørrer.

Style dit hår med omtanke

Artist Keratin Care har keratin- og turmalin-belagte gitter, der modvirker krus og tilfører ekstra glans!

Find din hårtørrer

Har du brug for en stor og professionel føntørrer eller en mere enkel rejsemodel? Hos os finder du hårtørrere i flere forskellige prisklasser, størrelser og med forskellige funktioner. Du finder føntørrere fra vores eget brand OBH Nordica og serien Artist, men også hårtørrere fra Björn Axén Tools by OBH Nordica. 
 

Hvordan vælger du den helt rigtige føntørrer? 
Alle hårtørrere drives af en motor – enten en DC- eller en AC-motor. Generelt er en AC-motor mere kraftfuld, men tungere, og en føntørrer med AC-motor er ofte lidt dyrere. En hårtørrer med AC-motor har generelt en længere levetid. Hårtørrere med DC-motor vejer lidt mindre og har en lidt kortere levetid. Til rejsehårtørrere er DC-motor mest almindeligt, og da de er små og vejer lidt mindre, kan du sagtens have den med i rejsetasken eller kufferten! Vi tilbyder sammenklappelige hårtørrere samt hårtørrere med ledning, som kan rulles op. Hvis du skal bruge føntørreren hjemme, kan vi også tilbyde hårtørrere med ekstra lange ledninger - op til 3 meter. For vores hårtørrere er det standard, at de fås med forskellige varme- og hastighedsindstillinger samt koldluftsfunktion. Foruden motoren er der forskel på de forskellige hårtørreres mundstykker. Hvilket mundstykke, der er bedst, afhænger af, hvordan du gerne vil sætte og style dit hår. Tjek vores forskellige føntørrere, og vælg den model, der passer bedst til dig og dine behov!