Leder du efter en epilator?

Leder du efter en epilator?

Sensation - epilatorer & lady shaver

Sensation er vores sortiment af blide og effektive hårfjerningsprodukter til kvinder. Sensation-serien inkluderer fire epilatorer og en Lady Shaver, hvor topmodellen af Spa Senation + epilatorerne leveres med 11 tilbehør til et komplet SPA-sæt derhjemme.

Hvad synes de, der har prøvet?

85% af kvinder, der har testet OBH Nordicas Spa Sensation + vil anbefale det!*

96% af testgruppen mener, at Spa Sensation opfyldte/overskred forventningerne!*

Mindre hudirritation og bedre glid

Spa Sensation+, Spa Sensation och Skin Respect har vores patenterede Skin Respect © teknologi, designet til mildere og mere effektiv epilering. Teknologien giver bedre glider og mindre hudirritation.

*Undersøgelse af YouGov
Undersøgelsen blev foretaget af markedsundersøgelsesfirmaet YouGov. Mellem 23. og 29. april 2018 er der gennemført i alt 130 interviews med kvinder over 18 år i Sverige og Danmark, der har brugt epilator før, og som har testet Spa Sensation-epilatoren i cirka 2 uger i april 2018.

Vælg den helt rigtige epilator

Huden er vores største organ, og det er derfor vigtigt, at vi passer godt på den. Da vi udviklede vores epilatorer, havde vi derfor stort fokus på at udvikle et produkt, som er skånsomt for huden. Samtidig ville vi gerne skabe en epilator, som altid giver et effektivt resultat. På den måde nåede vi frem til Sensation: En serie af skånsomme og effektive hårfjerningsprodukter. Serien består af fire epilatorer og en ladyshaver. Flere af vores epilatorer er forsynet med Skin Respect Technology©, der sikrer en endnu mere skånsom og effektiv epilering. Hos OBH Nordica finder du også epilator-sæt, hvor topmodellen Epilator Spa Sensation+ fås med hele 11 slags tilbehør. Tjek vores udvalg af epilatorer, og find den epilator, der passer bedst til dig!